Nordicbet

Nordicbet

Nordicbet är ett av Sveriges främsta spelbolag. De har ett bra oddsutbud med marknader långt ner i divisionerna. De är dessutom officiell huvudsponsor till SHL. Gillar du att spela på hockey är det ett måste med ett konto hos Nordicbet.

Nordicbet Bonus

Nya medlemmar hos Nordicbet kan få en bonus värd 1000 kr i samband med sin första insättning . Bonusen är värd 100 % av det insatta beloppet. Sätter du in en tusenlapp får du alltså 2000 kr att spela med. Det här är en medioker bonus med ett ganska högt omsättningskrav. Du måste omsätta bonusen sex gånger innan bonuspengarna blir tillgängliga för uttag. För att ett spel ska räknas mot omsättningskravet måste oddset vara minst 1.80. Omsättningskravet ska vara avklarat inom 30 dagar för att Nordicbet inte ska annullera bonusen.

Den här bonusen ligger ganska precis i mitten av tabellen över oddsbonusar. Det finns klart bättre alternativ och det finns mycket sämre bonusar. Siktar du på att öppna ett konto för att spela kontinuerligt och bygga en bankrulle rekommenderar vi bonusen. Vill du vara mer selektiv och spela för att direkt plocka ut vinsterna bör du antagligen spela utan bonusen hos Nordicbet.

Hockeyutbud hos Nordicbet

Det är egentligen bara Svenska Spel som kan matcha Nordicbet när det kommer till hockeyutbudet. Nordicbet är framförallt bra på de svenska och finska ligorna samt Champions League. Nordicbet har alltid konkurrenskraftiga odds långt ner i divisionerna och de är det självklara förstavalet när vi ska spela singelspel. Svenska Spel är fortfarande bäst på poolspelen, men Nordicbet har det bästa utbudet av traditionella odds.

De är officiell sponsor till både SHL och har ett nära samarbete med Champions Hockey Leauge. Det här ger dem en unik möjlighet till att erbjuda hockeykampanjer.

Om Nordicbet

Nordicbet är ett av de mest klassiska spelbolagen i Norden. Spelbolaget grundades i Norge 2002 och de har varit ett populärt bolag sedan dag 1. Nordicbet drevs i egen regi i drygt elva år. 2013 bestämde sig Betsson för att köpa loss Nordicbet från de dåvarande ägarna. Betsson betalade €65 miljoner för Nordicbet. Köpet var väldigt bra för oss spelare då Betsson kunde implementera sin infrastruktur. Det betyder att Nordicbet kan erbjuda branschens bästa kundtjänst, snabba utbetalningar och hög spelsäkerhet.

Sammanfattning

Nordicbet är ett självklart val för alla som tycker om betting och hockey.