Om Oss

Om Oss

Hockeykanalen grundades inför säsongen 2016/17. Målet med Hockeykanalen är att skapa en webbplats som ger våra besökare de bästa förutsättningarna för att lyckas med sin hockeybetting. Även om det händer att vi publicerar några av de kuponger vi lämnar in ska ni inte se det här som någon speltips-sida. Vi är inte nödvändigtvis Sveriges spelare och tycker rent generellt att man ska gå på sina egna idéer när det kommer till betting.

You miss 100% of the shots you don’t take. – Wayne Gretzky

Vad vi däremot kan göra är att ge er aktuell och objektiv information om vilka spelbolag som är bäst för hockeyfantasten. Som ni säkert vet finns det massvis av spelbolag som lockar medlemmar med stora bonusar och de högsta oddsen. Tyvärr finns det många fallgropar som man måste undvika, och det är där vi kommer in i bilden. Vi har stenkoll på alla bolag, deras bonusregler och rykte i branschen.

Ni kan se oss som Washington Capitals powerplay. Vi är Niklas Bäckström ni är Alex Ovetjkin. Vi sätter upp er med läckra flippmackor och ni rakar in slagskott på öppna mål.