Unibet

Unibet

Unibet är ett av Sveriges mest uppskattade spelbolag. De har ett väldigt fint oddsutbud och bonusarna håller hög klass. Det spelar ingen roll om du enbart spelar på hockey eller om du varierar din betting. Ett konto hos Unibet är en självklarhet för alla som gillar betting.

Unibet Bonus

När du öppnar ditt konto hos Unibet får du välja mellan två olika bonusar.

Bonusalternativ 1
Sätt in 500 kr och spela med 1500 kr. Det här är en omåttlig populära bonus som har gjort stor succé sedan Unibet introducerade bonusen. Bonuspengarna måste omsättas fem gånger på spel som har åtminstone 1.40 i odds. Det här är ett utmärkt omsättningskrav och en stor anledning till bonusens popularitet.

PS. Du kan göra en mindre insättning. Bonusen kommer fortfarande vara värd 200 % av det insatta beloppet.

Bonusalternativ 2
Sätt in 100 kr och spela med 600 kr. Det här är en väldigt fin bonus som vill göra en mindre insättning, men få en hel del att spela med. Det enda negativa med den här bonusen är att omsättningskravet är satt till 8 gånger bonusbeloppet. Rent generellt ska du leta efter bonusar som har ett väldigt lågt omsättningskrav.

Vilken bonus du väljer beror helt på vilken typ av spelare du är.

Hockeyutbud hos Unibet

Oddsen hos Unibet kommer från Kambi. Kambi är i vårt tyckte världens främsta oddsplattform. De har alltid konkurrenskraftiga odds och ett stort antal marknader. De specialiserar sig inte på hockey, men de hänger utan tvekan med i svängarna. De erbjuder roliga marknader som score- och wincast, första målskytt och bra långtidsspel.

Nordicbet är förstavalet för hockeyspelare, men ett konto hos Unibet är ett väldigt fint komplement.

Om Unibet

Unibet grundades 1997 av den välkända spelprofilen Anders Ström. De är ett av världens största och mest välskötta spelbolag. De är aktiva i flertalet reglerade marknader och har drivit frågan om en svensk licensiering väldigt hårt. De behandlar uttag väldigt snabbt och erbjuder lysande service om problem uppstår.

Sammanfattning

Gillar du spel är Unibet ett väldigt bra och tryggt val